De digitale muziekzender Anne maakte gebruik van het fantastische kader van Café Local in Antwerpen voor een uniek muziekproject onder de naam 'Anne Unplugged'.16 artiesten stonden voor de camera's voor de registratie van evenveel akoestische sets.

Bekende namen zoals Bart Kaëll, Niels Destadsbader, Udo, Nick & Simon, Belle Perez, Jackobond, Tatyana Storm, Jo Vally, Born Crain, Sylver, Katerine, Vanvelzen, Mathieu & Guillaume, Dean
en Dana Winner namen plaats achter de anne-microfoon en toonden wat ze live waard zijn.

De meest verrassende naam was wellicht TRISHA. Deze nieuwkomer in de Vlaamse showwereld wilde aan de kijker laten zien dat ze ook akoestisch haar mannetje kan staan.
Het resultaat mag gezien en gehoord worden. Alle vooroordelen omtrent haar zangcarrière heeft ze in één keer van de kaart geveegd.
Ook zij maakte unieke televisie waar elke muziekliefhebber naar uitkijkt.
Anne-gezicht Gene Thomas nam de presentatie voor zijn rekening en was samen met Station Manager Krijn Jonckheere en de hele crew onder de indruk van de muzikale kwaliteiten van Trisha.
Begeleid door een pianist en een saxofonist stak ze haar 5 eigen nummers in een akoestisch kleedje en dit samen met enkele covers en het adembenemende 'De Roos'.
Ruim een halfuur anne-zendtijd bewijst dat Trisha ook live helemaal overeind blijft.

Trisha wil dit nog vaker doen en is vanaf nu ook te boeken met een akoestische set, begeleid door 2 muzikanten.
Maar ook de vele podia in Vlaanderen weet ze te vinden. Dit bewijst haar bomvolle kalender op www.trisha.be <http://www.trisha.be/>
Uitzending 'Trisha Unplugged' op Anne-TV op zaterdag 4 juni om 21 uur en dan in herhaling op zondag 5 juni om 23u, maandag 6 juni om 21u, dinsdag 7 juni om 19u, woensdag 8 juni om 16u en 20u
en op vrijdag 10 juni om 16 uur.

Indien geen Belgacom-TV in huis, kan u de uitzending ook bekijken via iWatch.be <http://iWatch.be/>